Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
(P.O.S.C.C.E.) 2007 – 2013

„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”

ORION AUTO INVEST S.R.L. a derulat proiectul intitulat “ACHIZITII UTILAJE IN VEDEREA INTREGIRII PROCESULUI DE PRODUCTIE SI A COMPLETARII FLUXULUI TEHNOLOGIC” proiect cofinantat de Uniunea Europeană prin FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA, in baza Contractului de Finantare incheiat cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Obiectivul proiectului a constat in achizitia de bunuri performante in vederea cresterii competitivitatii si a potentialului ORION AUTO INVEST S.R.L.. Proiectul s-a implementat in regiunea – SUD, judetul – ARGES, localitatea – COMUNA MARACINENI, sat Argeselu, nr. 605 B, hala - productie, pe o durata de 24 (douazecisipatru) de luni.

In cadrul proiectului au fost achizitionate echipamente de ultima generatie, care au completat fluxul tehnologic si care permit prelucrarea subansamblelor de dimensiuni mari si cu o greutate de pana la 2,8 tone, in urma procesului de productie rezultand structuri metalice mecano – sudate care se folosesc in industria energetica, petroliera si in industria auto.

Valoarea totala a proiectului a fost de 15.257.001,33 lei, valoarea totala eligibila a proiectului a fost de 13.898.411,00 lei, din care asistenta financiara nerambursabila a fost de 6.444.693,17 lei (contributia UE din FEDR: 5.542.436,13 lei, contributia Bugetului de Stat: 902.257,04 lei).

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.