www.orionindustrie.ro

Se executa, livreaza si monteaza structuri metalice complexe aplicabile in domeniul energetic si al infrastructurii rutiere si CFR.

Proiectare, logistica, dezvoltare, integrare, executie, service si instruire privind urmatoarele sisteme: de control industrial, de reglare si optimizare a sistemelor energetice, de reglaj control gaz, securitate-ardere in puncte termice, grupuri de pompare, de ventilatie, baze de tratare a aerului si climatizare.

Structuri metalice

Structuri metalice

Proiectare, executie, livrare si montare structuri metalice de rezistenta si elemente anexe cladirilor, hale, depozite, cladiri industriale si agricole.

detalii »

Poduri

Structuri de rezistenta pentr poduri

Executam tabliere metalice pentru poduri de cale ferata si sosea de toate tipurile: grinda inglobata in beton, grinda cu zabrele, grinda continua cu inima plina.

detalii »

Automatizari industriale

Automatizari industriale

Solutii pentru automatizari, actionari electrice si pentru distributia de joasa tensiune atat in domeniul industrial, cat si in domeniul constructiilor administrative si civile.

detalii »

Turnuri de racire

Turnuri de racire si instalatii auxiliare

Proiectare si integrare sisteme electrice si hidraulice complete, cu racire evaporativa si produse pentru stocare termica realizate de Baltimore Aircoil.

detalii »