Domenii de activitate

Proiectare, fabricatie, montare, logistica, service pentru confectii si constructii metalice, structuri pentru poduri rulante, lucrari de cazangerie, masini-unelte si echipamente tehnologice, instalatii de cogenerare, instalatii energetice de incalzire si racire apa, automatizari industriale, transfer si montaj utilaj greu, furnizor de formare profesionala - cursuri specifice de calificare sudori, lacatusi, automatizari.

Proiectare, dezvoltare, logistica, integrare, executie, service si instruire privind urmatoarele sisteme: de control industrial, de reglare si optimizare a sistemelor energetice, de reglaj control gaz, securitate-ardere in puncte termice, grupuri de pompare, de ventilatie, baze de tratare a aerului si climatizare; comercializare echipamente si utilaje in domeniul industrial.

Compania noastra a avut o evolutie calitativa cu o crestere de peste 25% anual datorita implicarii in proiectele de investitii derulate de catre SC DACIA RENAULT SA pe platforma Mioveni. In ultimii ani, compania a contribuit la realizarea celor mai moderne instalatii de producere a agentului termic si apa recirculanta existenta in Romania, realizarea si modernizarea liniilor de fabricatie (linie planetara, montaj general). Aceste activitati necesita un continut major de confectii metalice si piese metalice cu un grad ridicat de precizie.